StartupPlan is in 2021 opgericht door Elias Meijboom. Na jarenlange loondienst in de accountancy, besloot hij in 2017 het roer om te gooien en zijn diensten als zzp’er aan te bieden. De laatste jaren werd hij steeds vaker voor advies benaderd door startende ondernemers. Dat betrof in eerste instantie vaak advies over het cijfermatige aspect van ondernemen, aangezien hier zijn roots liggen. Maar gaandeweg breidde zijn advies zich uit en ontstond het idee om deze adviezen te bundelen in StartupPlan. 

StartupPlan: het platform voor startende (online) ondernemers 

StartupPlan biedt een uitgebreide kennisbank met praktische handleidingen. Zo helpen we je om je eerste stappen als ondernemer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de inschrijving van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel of het schrijven van je ondernemingsplan. Maar ook als je al een tijdje je eigen onderneming runt en je nu afvraagt hoe je met jouw bedrijf online omzet kan gaan genereren, ben je bij StartupPlan aan het juiste adres. De zelf ontwikkelde handleidingen en plannen zijn allemaal gratis toegankelijk voor leden. 

Liever een keer met een professional sparren? 

Kom je er met onze handleidingen toch niet helemaal uit? Heb je bijvoorbeeld wat extra hulp nodig bij het opstellen van je businessplan of wil je weten hoe een investeerder jouw plan beoordeelt? Of wil je jouw dienstverlening verder finetunen? Wil je graag je bedrijf online profileren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ook dan ben je bij StartupPlan aan het juiste adres! Je kunt dan een afspraak maken om samen aan de slag te gaan! 

Elias Meijboom