Help jij ons mee startende ondernemers zo goed mogelijk op weg te helpen? 

Ons doel is om elke startende ondernemer in Nederland te helpen zo goed mogelijk  voorbereid te starten met zijn of haar onderneming. Wij willen starten met een eigen bedrijf nog makkelijker maken en zorgen dat starters zich geen zorgen hoeven te maken over alle onbekende en onzekere stappen die hierbij horen. En omdat te bereiken werken we samen met partners die verstand hebben van wat ze doen en een bewezen toegevoegde waarde hebben voor (startende) ondernemers. 

Wat bieden we jou? 

Help jij startende ondernemers? Heb jij een product wat onmisbaar is voor de startende ondernemer? Of kan je op een andere manier een bijdrage leveren aan het succes van de leden van StartupPlan? Dan komen we graag met je in contact! We kunnen je niet alleen helpen je product of dienst bij onze gezamenlijke doelgroep onder de aandacht te brengen, ook willen we je graag betrekken bij de verdere ontwikkeling van dit platform. Wij kunnen een breed scala aan producten aan je aanbieden, variërend van het plaatsen van een banner, het plaatsen van een whitepaper tot een full focus lead generating campagne. Neem hiervoor contact met ons op. 

We hebben 3 niveau’s van partner samenwerkingen. Ieder met hun eigen kenmerken:

  • De samenwerkingspartner
  • De kennispartner
  • De businesspartner

 

Samenwerkingspartners: 

Dit zijn partners waar StartupPlan een intensieve samenwerking mee heeft. Wij promoten niet alleen jouw product of dienst, nee, wij maken hier zelf ook gebruik van en kunnen je daarom van harte aanbevelen bij onze doelgroep! 

We zullen je ook regelmatig op een voetstuk plaatsen en je ook zeker vragen zo nu en dan je kennis met de leden van het platform te delen. Daarnaast krijg je een plekje bovenaan onze partnerpagina (link) en zetten we onze nieuwsbrief en social media ook in om jouw product bij de leden van het platform onder de aandacht te brengen.  

Kennispartners: 

Kennispartners leveren niet alleen een bijdrage aan ons platform door branded content en de partnerbijdrage beschikbaar te stellen. Ook betrekken we je graag bij de verdere ontwikkeling van ons platform en geven jou ook een stukje van ons podium!
Niet iedereen kan bij StartupPlan kennispartner worden. Wij willen graag kennispartners die kwaliteit leveren en achter onze missie staan om startende ondernemers zo goed mogelijk op weg te helpen. Dat betekent niet alleen dat we deze partners zorgvuldig selecteren, maar ook dat we het van de daken schreeuwen als we weer een nieuwe samenwerking zijn aangegaan. 

We gaan je natuurlijk de mogelijkheid geven om je kennis met ons te delen. Dat kan zijn in de vorm van geschreven tekst, maar natuurlijk ook in de vorm van een vlog of een blog als je daarvoor wil kiezen. Daarnaast krijg je een plekje hoog op onze partnerpagina (link) en bieden we je 2x per jaar de mogelijkheid branded content in onze nieuwsbrief te plaatsen waarmee je traffic naar je eigen landingspagina kan genereren.  

Businesspartners: 

Als je onze businesspartner wordt  krijg je van ons een platform waarop je in contact kan komen met onze gezamenlijke doelgroep. Dit in de vorm van branded content en het plaatsen van je logo op onze partnerpagina.